Wat is de beste personal trainer in dordrecht?

De gids naar de juiste personal training voor jou!

 

Je bent op zoek naar een personal trainer en dan kom je uit op deze website. “Zijn jullie niet ontzettend bevooroordeeld?” Zul je denken. Het antwoord gaat je verbazen!

 

grondig onderzoek

Bij Imbellem kijken we niet alleen of je een hartslag en een portemonnee hebt. We doen kosteloos een grondig onderzoek om te achterhalen wat de beste plek voor jou is om personal training te gaan doen. Dat kan in sommige gevallen bij ons zijn, in andere gevallen verwijzen we zonder enige moeite door naar onder anderen Krachtwereld, Progress, Stockholm of Personal Training Dordrecht.

Ook verwijzen we door naar bijvoorbeeld fysio-dubbeldam, jevoedingnatuurlijk of Praktijk Herstel. Waarom? Simpel, wij helpen alleen mensen die we kunnen helpen omdat dit onze naam hoog houdt.

Maar waar moet ik beginnen?

Dat is dus de vraag. Daarom hebben we hier een aantal vragen uit ons onderzoek uitgeschreven. Zo kun je zelf al gedeeltelijk uitzoeken welke personal trainer in Dordrecht het beste bij jou past.

Persoonlijke hulp?

Geen zin om daar helemaal alleen doorheen te lopen? Wij helpen je dus kosteloos in onze Discovery call om de juiste plek te vinden.

10 vragen uit ons onderzoek

  • Wat is de uitdaging waar je een personal trainer voor nodig hebt?
  • Hoe lang loop je al met deze uitdaging?
  • Wat heb je tot nu toe al geprobeerd om deze uitdaging aan te gaan?
  • Wat heeft tot nu toe gewerkt?
  • Waarom hebben deze dingen volgens jou gewerkt?
  • Wat heeft tot nu toe niet gewerkt?
  • Waarom hebben deze dingen niet gewerkt?
  • Is het een prioriteit voor je om de uitdaging aan te gaan of is het een “als het gebeurd, gebeurd het” ding?
  • Wat verwacht je van jouw personal trainer?
  • Wat is het budget dat je over hebt voor het behalen van jouw doel?

We kunnen nu natuurlijk niet interactief met je communiceren over je antwoorden, ook hebben we geen idee van wie jij bent (leeftijd, geslacht, gedrag-type etc.) maar hier zijn een aantal voorbeelden die je een richting kunnen geven.

Voorbeeld 1

Is jouw uitdaging gericht op afvallen en uiterlijk vertoon? Loop je hier al langer mee dan een jaar en heeft er tot nu toe niets echt gewerkt? Is het nu een prioriteit geworden om af te vallen en heb je een gemiddeld budget? Dan ben je waarschijnlijk goed op je plek bij Krachtwereld.

Voorbeeld 2

Ben je op zoek naar een actief leven omdat jij je nu beperkt voelt door je lichaam? Bijvoorbeeld door pijn of immobiliteit? Heb je deze uitdaging al langer dan 6 maanden en lijkt het of niemand je kan helpen? Is het echt een prioriteit voor je om deze uitdaging op te lossen? Dan is het goed mogelijk dat we je bij Imbellem kunnen helpen.

Voorbeeld 3

Zit je uitdaging meer in het motiveren van jezelf en heb je een stok achter de deur nodig die je bij de les houdt? Heb je tot nu toe nog weinig hulp ingeschakelt die steun geeft bij meer beweging? Verwacht je van je personal trainer dat hij/zij je in beweging krijgt? Dan kun je zeker even een kijkje nemen bij Personal Training Dordrecht.

Voorbeeld 4

Wil je vooral wat meer mensen om je heen zodat je niet te veel opvalt in een groep zodat je lekker je ding kunt doen? Is dit een van de eerste dingen die je probeert om je uitdaging aan te gaan? Is het meer een “als het gebeurd, gebeurd het” ding? Verwacht je van de trainer dat hij/zij lekker meedoet met de training? Dan is Progress waarschijnlijk de plek voor jou.

Ben je er nog steeds niet helemaal uit? Plan dan gewoon even die kosteloze Discovery call in!

Alleen als we, aan de hand van de call, zeker weten dat wij de juiste plek zijn zullen we je uitnodigen voor een (kosteloos) intakegesprek waar we nog grondiger onderzoeken.

Wij hebben een reputatie hoog te houden en als wij twijfel hebben of wij de juiste personal training plek voor je zijn, verwijzen we je met liefde door.

Ook als wij denken dat je op dit moment niet toe bent aan personal training dan zullen we je doorverwijzen, maar dan naar een van de andere professionals uit ons netwerk. 

Hier zijn een paar voorbeelden van onze gerespecteerde partners!

Fysiotherapie behandelingen zoals frictie technieken, manipulaties en dry needling werken te gek samen met training. We werken vaak samen met de manueel therapeuten van Fysiotherapie Dubbeldam.

Arianne van jevoedingnatuurlijk is een topper op het gebied van voeding. Wil je alleen een focus op voeding? Dit is de plek waar je start.

Blijkt uit ons onderzoek dat het een goed idee is om te beginnen bij mentale ondersteuning? Dan werken we samen met Praktijk Herstel.  

Andere blogs

Was dit nuttig? Hopelijk heb je iets gehad aan de vragen en tips voor het vinden van de juiste personal trainer voor jou!

Je kunt hieronder meer van onze blogs vinden.

De 4 regels voor het trainen met pijn

De 4 regels voor het trainen met pijn

  Trainen met pijn is niet alleen mogelijk, het is noodzakelijk. Pijn ontstaat namelijk heel vaak door een gebrek aan flexibiliteit, mobiliteit of kracht. Een goede personal trainer, zoals een Imbellem professional, zoekt dit grondig uit en leert je vervolgens...

10 personal trainer Tips voor het behalen van jouw doelen

10 personal trainer Tips voor het behalen van jouw doelen

Bereik al jouw doelen met deze gratis tips van coach en personal trainer Roel Bruinhof Met deze 10 gratis tips van Imbellem Dordrecht kun jij alles bereiken wat al tijden op je verlanglijstje staat. Ook als je geen cliënt bent van ons centrum voor mentorship educatie...

De Vijf Elementen van Fitness

De Vijf Elementen van Fitness

Het menselijk lichaam blijft voor mij een kunstwerk. Het reageert op alles dat wij het geven. Voor het hebben van een gezond lichaam en voor het kunnen uitvoeren van zware trainingen, komt het allemaal neer op het geven van de juiste zorg en aandacht door middel van...

PLAN EEN Discovery call