Home » Over Imbellem » Hoe werkt Imbellem?

BIJ DE COMMUNITY VAN IMBELLEM IS IEDEREEN GELIJK

Bij Imbellem is iedereen gelijk. We veroordelen nooit en beoordelen je alleen op je vriendelijkheid en samenwerking in het sporten.
Dat kan alleen maar positief zijn, toch?

Home » Over Imbellem » Hoe werkt Imbellem?

BIJ DE COMMUNITY VAN IMBELLEM IS IEDEREEN GELIJK

Bij Imbellem is iedereen gelijk. We veroordelen nooit en beoordelen je alleen op je vriendelijkheid en samenwerking in het sporten.
Dat kan alleen maar positief zijn, toch?

Iedere cliënt bij Imbellem is om een persoonlijke reden begonnen met trainen. Vanwege een pijn die zorgt voor mindere kwaliteit van leven, vanwege onzekerheid over zichzelf en hun figuur of omdat ze op zoek zijn naar wereldklasse ondersteuning van professionals. Die reden hoef je echt niet met iedereen te delen, de intentie om samen met anderen te werken aan je gezondheid is genoeg om respect te ontvangen. Hoe groot, klein, zwaar, licht, gespierd of zwak je ook bent (lees: je jezelf ook vindt!). Ook cliënten die nu in topconditie zijn, zijn op enig moment begonnen… 

Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben we een stappenplan bedacht dat jouzelf en ons inzicht geeft in je huidige situatie en je doelen voor de toekomst.

Discovery en Intake

In de (kosteloze) Discovery Call zoeken we via een video gesprek uit wat de beste plek voor jouw is om je doelen te behalen. Als dat niet bij ons is zorgen we dat je bij de juiste plek terecht komt. Is dat wel bij ons, dan gaan we een Intake gesprek inplannen. Tijdens de intake praten we over eventuele problemen en omschrijven we samen jouw persoonlijke uitdaging. We doen in de intake al grondig vooronderzoek naar jouw slaap, voeding, stress, flexibiliteit, mobiliteit en kracht-balans. Deze intake is ook kosteloos. Aan het einde van het gesprek doen we je een voorstel voor het aantal start sessies in een 1-op-1 situatie en leggen we je meer uit over onze persoonlijke groepssessies.

Assess fase

De Assess-fase omvat een aantal lessen onder 1-op-1 begeleiding met een persoonlijke trainer. Waar veel personal trainers en sportscholen hun onderzoek beperkt uitvoeren, zien we bij Imbellem juist de meerwaarde in jou echt te leren kennen door een grondig onderzoek. We hebben een grondige vragenlijst omtrent slaap, voeding en stress en meten in deze fase grondig de flexibiliteit en mobiliteit van ieder gewricht om vervolgens het lichaam te screenen op kracht-balans problemen. Je ontdekt dat persoonlijke aandacht het verschil maakt. Tijdens deze lessen ontdek je zelf ook veel over je lichaam wat je nog niet wist. Je zult met deze kennis veel bewuster trainen en leven, waardoor je minder kans hebt op blessures. Ook nemen wij al deze gegevens mee in jouw verdere trainingen.

Ontwikkel fase (1-op-1)

In de “Ontwikkel fase” ga je 1-op-1 aan de slag met een Professional. De Professionals begeleiden je met Mentorship, Educatie en Training. Alles is volledig afgestemd op de onderzoeken uit de assess fase. Zo behalen we snel en efficiënt resultaat.

klim fase (groep)

Na de Ontwikkel fase, waarin we werken met personal training, is er de optie om door te stromen naar onze persoonlijke groepslessen. Deze trainingen zijn nog altijd volledig individueel geprogrammeert. Tijdens de groepslessen komt onze community om de hoek kijken. Het is een veilige omgeving, waarin de groepsleden elkaar helpen en ondersteunen. De ontwikkeling en educatie tijdens de lessen gaat altijd onder begeleiding van een Professional die jou kent en die weet welke oefeningen wel of niet geschikt voor jou zijn. 

Iedere maand een persoonlijk Consult

Tijdens de Klim-fase (persoonlijke groepssessies) heb je iedere maand een consult van 15-30 minuten met je Persoonlijke Professional. Elke 4 maanden vervangen we dit consult met een Personal Training om de voortgang te monitoren en eventuele lichamelijke klachten te registreren. Zo kunnen we het programma weer aanpassen aan de bevindingen. Daarmee blijven de doelen en workouts altijd persoonlijk en toekomstgericht. Daarnaast is er ook altijd aandacht voor en tips over slaap, voeding en stress management net zoals in het consult.