Home » Over Imbellem » Hoe werkt Imbellem?

BIJ DE SPORTCOMMUNITY VAN IMBELLEM IS IEDEREEN GELIJK

Bij Imbellem is iedereen gelijk. We veroordelen nooit en beoordelen je alleen op je vriendelijkheid en samenwerking in het sporten.
Dat kan alleen maar positief zijn, toch?

Home » Over Imbellem » Hoe werkt Imbellem?

BIJ DE SPORTCOMMUNITY VAN IMBELLEM IS IEDEREEN GELIJK

Bij Imbellem is iedereen gelijk. We veroordelen nooit en beoordelen je alleen op je vriendelijkheid en samenwerking in het sporten.
Dat kan alleen maar positief zijn, toch?

Iedere sporter bij Imbellem is om een persoonlijke reden begonnen met trainen. Vanwege een blessure, om gezellig met anderen te sporten of omdat iemand een beter figuur wil. Die reden hoef je echt niet met iedereen te delen, de intentie om samen met anderen te werken aan je gezondheid is genoeg om respect af te dwingen. Hoe groot, klein, zwaar, licht, gespierd of zwak je ook bent (lees: je jezelf ook vindt!). Ook leden die er nu erg gespierd en in topconditie uitzien zijn op enig moment begonnen… 

Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben we een stappenplan bedacht dat jouzelf en ons inzicht geeft in je huidige situatie en je doelen voor de toekomst.

Intake

Tijdens de intake praten we over eventuele problemen en omschrijven we samen jouw persoonlijke uitdaging. Deze intake is gratis. Aan het einde van het gesprek doen we je een voorstel voor proeftraining en een abonnement.

Foundations

De foundations omvatten een aantal lessen onder 1-op-1 begeleiding met een persoonlijke trainer. Waar veel sportscholen dit in groepsverband doen, zien we bij Imbellem juist de meerwaarde in jou echt te leren kennen. Je ontdekt dat persoonlijke aandacht het verschil maakt. Onderdeel van de foundation is een weegmoment en een movement assessment om te kijken hoe mobiel en flexibel je bent. Tijdens deze lessen ontdek je zelf ook veel over je lichaam wat je nog niet wist. Je zult met deze kennis veel bewuster sporten, waardoor je minder kans hebt op blessures. Ook nemen wij al deze gegevens mee in jouw verdere trainingen.

LESSEN

Bij al onze abonnementen met groepslessen zit ook personal training. Je bespreekt met je Coach For Life hoe vaak je personal training doet naast de groepslessen. Tijdens de groepslessen komt onze community om de hoek kijken. Het is een veilige omgeving, waarin de groepsleden elkaar helpen en ondersteunen. De sportontwikkeling tijdens de lessen gaat altijd onder begeleiding van een coach/trainer die jou kent en die weet welke oefeningen wel of niet geschikt voor jou zijn. Indien nodig, worden onderdelen van de training persoonlijk voor jouw aangepast.

Persoonlijke lessen elke
4 maanden

Elke 4 maanden herhalen we een persoonlijke les om de voortgang te monitoren en eventuele lichamelijke klachten te registreren. Daarmee blijven de doelen en workouts altijd persoonlijk en toekomstgericht. Daarnaast is er ook altijd aandacht voor en tips over voeding.