Home » Over Imbellem » Coaches (ervaren professionals)

Deze personal trainers in Dordrecht vind je bij Imbellem

De coaches bij Imbellem zijn professionals. We noemen ze ook, “Professionals” omdat dit het enige werk is dat zij doen. Allemaal werken ze fulltime bij Imbellem. Hierdoor focussen ze zich volledig op hun vak en houden ze zich met aanvullende opleidingen en cursussen volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Silea BRoertjes

Fitness Professional bij Imbellem | Active Life Professional C

Silea is haar hele leven al met sport bezig. Vanaf 5-jarige leeftijd traint ze voor keur turnen waar ze een op 15-jarige leeftijd mee moet stoppen vanwege een rugblessure. Ze vervolgt haar topsportcarrière in het CrossFit.

Tijdens de opleiding Sport en Bewegen in Den Helder loopt Silea stage bij de CrossFit Box in Schagen. Waar ze op kleine schaal begon met coachen, groeide dat in de loop van jaren uit tot een passie voor het helpen om mensen sterker en beter te maken.

Met haar ervaring startte Silea in november 2019 bij Imbellem. Om een volwaardige coach for life te worden, liep ze stage bij coach Roel. Ook de filosofie en holistische aanpak spreekt Silea erg aan. Ze ontwikkelde in de afgelopen jaren een enorme passie en ontzettend veel vaardigheden om haar cliënten pijnvrij deel te laten nemen aan het actieve leven dat zij willen leven.

Op dit moment volgt Silea de opleiding tot Active Life Professional waarmee zij in staat is om een nog diepgaandere progressie bij cliënten te bereiken. 

Lorenzo Rack

Fitness Professional bij Imbellem | Active Life Professional C

Lorenzo heeft zich van kleins af aan begeven in de sportwereld. Hij begon in de vechtsport muay thay op 10 jarige leeftijd. Na een aantal jaren was het tijd voor een andere sport, namelijk atletiek. Hier heeft hij 10 jaar lang de fijne kneepjes van sprinten geleerd en de basis van sport specifieke krachttraining.

Na het volgen van tweetalig onderwijs op de middelbare school is Lorenzo zijn opleiding aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding (HALO) begonnen. Als minoren heeft hij ‘Sportpsychologie’, ‘Lifestyle coaching’ en ‘Sportmassage’ gedaan. Op de HALO ontdekte hij ook een nieuwe sport, Crossfit®. Inmiddels traint Lorenzo al ruim 10 jaar met een functional stijl.

Met een enorme passie voor beweging en lesgeven start Lorenzo na zijn opleiding als gym docent en fitness instructeur. Wekelijks liet hij ruim 300 kinderen bewegen en gaf small group training in de sportschool. De ervaring die hij hier opdoet gebruikt hij nu nog dagelijks in zijn coaching bij Imbellem.

Met een enorme passie voor beweging en voor progressie wil Lorenzo de cliënten van Imbellem helpen met het bereiken van hun doelen. Hij wil graag iedereen pijnvrij maken en houden, door gebruik te maken van zijn ervaring en kennis.  

Op dit moment volgt Lorenzo de opleiding tot Active Life Professional waarmee hij in staat is om een nog diepgaandere progressie bij cliënten te bereiken. 

 

Roel Bruinhof

Fitness Professional | Oprichter van en coach bij Imbellem 

Roel is altijd gefascineerd geweest door het menselijk lichaam. Hierdoor bleef hij altijd gericht op sport, beweging en verschillende vormen van training.

Zijn diploma aan de HALO (Haagse Academie voor Sportstudies) vulde Roel aan met de AALO fitness opleiding. Daar kwam Roel in contact met Jorden van Heusden die zijn eigen CrossFit Box opstartte. Als coach ging hij voor CrossFit Bink 36 aan de slag, waar hij 4 jaar lang de fijne kneepjes van het vak leerde. Tijdens deze periode ontwikkelde Roel zich als een van de beste CrossFit atleten van Nederland. De gevolgde minors ‘Sportpsychologie’ en ‘Ondernemen en Innoveren’ gaven hem het zetje om zelf ondernemer te worden. In 2017 opende Imbellem de deuren.

In het persoonlijk mensen bijstaan met een (langslepende) blessure vond Roel nog een passie. Hij voltooide zijn opleiding tot Mylogenics Practicioner. Met deze kennis en ervaring helpt Roel mensen af van zware blessures zoals hernia en chronische knie- en schouderklachten.

Door te leren van de praktijk en open te staan voor nieuwe ontwikkelingen, maakte Roel zich sterk voor zijn passie voor het actieve leven. Zo lukte het om zijn holistische methode te verbeteren en nog meer te focussen op het individu. Persoonlijke aandacht voor de mens achter de leden zorgt dat ze op een gezonde manier herstellen om zo ‘ja’ te kunnen zeggen tegen iedere activiteit van interesse.