Home » Oefeningen » Persoonlijke training Dordrecht

Voorbeeld van persoonlijke training in Dordrecht

Home » Oefeningen » Persoonlijke training Dordrecht

Voorbeeld training met een persoonlijke trainer van Imbellem

indindiBij de persoonlijke training van Imbellem uit Dordrecht draait het allemaal om jou. Wij zorgen dat jouw dromen, wensen, visie en zelfbeeld positief ontwikkelen aan de hand van de beste sportbegeleiding die er is. Jouw potentie is eindeloos en dat laten wij je graag ontdekken! Dat is waar onze persoonlijke training en het bijhorende trainingsschema voor fitness in Dordrecht voor staat.

Wat persoonlijke training bij ons in Dordrecht inhoudt

Een persoonlijke trainer is tijdens een training in ons sportcentrum in Dordrecht geheel toegewijd aan jouw doelen. De redenen om persoonlijke training te volgen, zijn heel divers:

Tijdens onze persoonlijke training in Dordrecht bieden we je altijd een volledig pakket aan met een trainingsschema voor fitness. Dat wil zeggen dat je niet alleen fysiek aan het sporten bent. We delen ook onze kennis over voeding, hoe je je immuunsysteem ondersteunt, de ademhaling tijdens oefeningen en hoe je met stress omgaat. Bij ons in Dordrecht wordt je trainingsschema voor fitness dus volledig aan jou aangepast.

1. Education

We nemen eerst nog even de vorige persoonlijke training door in onze sportschool in Dordrecht. Ook willen we natuurlijk weten hoe je op dit moment in je vel zit en of er nog problemen zijn. Daar houden onze professionals in Dordrecht graag rekening mee bij het opstellen van je trainingsschema voor fitness. Een sessie kan soms meer toegewijd worden aan educatie als dat volgens de professional het totale proces kan verbeteren. We hebben 12 standaard elementen voor educatie die essentieel zijn voor cliënten om te begrijpen.

2. Flow en prep

Na de warming-up voor je hele lichaam, roeien of fietsen bijvoorbeeld (flow), focussen we op de specifieke warm-up (prep). Als iemand bijvoorbeeld een row beweging gaat maken in de training, dan zullen we gerichte oefeningen doen om de schouders en armen goed op te warmen. Je trainingsschema wordt door onze experts in Dordrecht dus aangepast aan jouw persoonlijke doelen voor fitness.

3. build

Na de warming-up van de persoonlijke training gaan we aan de slag met het krachtgedeelte van je trainingsschema in onze fitness in Dordrecht. We doen verschillende oefeningen die passen bij jouw doel. Zo kunnen we bijvoorbeeld rekening houden met pijn in je schouder of andere dingen waar je last van hebt. Als je doel is om je (klein)kinderen op te tillen zullen we je bijvoorbeeld voorwerpen op laten tillen om dit na te bootsen. Zo wordt het trainingsschema bij je persoonlijke training in Dordrecht perfect op jouw wensen voor een actief leven afgestemd.

4. breathe

Vervolgens gaan we verder met de conditietraining. We gebruiken verschillende tools, zoals  ergometers, sleetjes, dumbbells, kettlebells, boxen en ringen. Daarbij hangt het trainingsschema bij onze fitness in Dordrecht wederom van jouw doelen af. Hebben we een disbalans gevonden in je benen, dan zullen we ook in de breathe oefeningen doen die dit verschil mitigeren. Alles hangt volledig af van jouw doelen.

We doen bijvoorbeeld drie rondes van:

  • 12 lunges
  • 12 sandbag pick ups
  • 5 stepping landmine presses per kant

5. restore

Als we klaar zijn met deze persoonlijke training, staat er natuurlijk nog een cooling-down van de fitness in het sportcentrum in Dordrecht op het trainingsschema. Daarbij we stretchen vooral de schouders en armen. Natuurlijk raden we ook altijd aan om voldoende water te drinken tijdens en na de training en om de koolhydraten en eiwitten kort na de training aan te vullen.

Kies voor effectieve fitness in Dordrecht met een persoonlijk trainingsschema

Om de persoonlijke training zo effectief mogelijk te maken, willen we eerst uitzoeken of Imbellem de juiste plek voor je is. We doen dit met behulp van de kosteloze 1-op-1 Discovery Call. Als wij niet de plek voor jou zijn, dan doen we er alles aan om je te verbinden met de juiste professional uit ons netwerk. Is er wel een match, dan nodigen we je uit voor een kosteloos intake gesprek waarin we verder onderzoeken hoe wij jou gaan helpen. Voor meer informatie of een afspraak, neem je vandaag nog contact met ons op via 06 43 59 24 04 of conquer@imbellem.nl. Profiteer van effectieve fitness bij ons in Dordrecht dankzij een persoonlijk trainingsschema.