Home » Begeleid sporten Dordrecht » Sport- en voedingsadvies Dordrecht

Sport- en voedingsadvies op maat in Dordrecht

Voor sport- en voedingsadvies op maat ga je naar Imbellem in Dordrecht. Als topatleet heeft Roel (oprichter van Imbellem) veel kennis opgedaan van sportvoedingscoaches en andere voedingsexperts. Omdat we weten dat voeding een veel grotere impact heeft op je lichaam dan je denkt, delen we met liefde onze kennis met al onze leden.

Home » Begeleid sporten Dordrecht » Sport- en voedingsadvies Dordrecht

Sport- en voedingsadvies op maat in Dordrecht

Voor sport- en voedingsadvies op maat ga je naar Imbellem in Dordrecht. Als topatleet heeft Roel (oprichter van Imbellem) veel kennis opgedaan van sportvoedingscoaches en andere voedingsexperts. Omdat we weten dat voeding een veel grotere impact heeft op je lichaam dan je denkt, delen we met liefde onze kennis met al onze leden. Ook als je wilt afvallen, kun je in onze fitness in Dordrecht terecht voor gericht advies over voeding.

Sport- en voedingsadvies als onderdeel van je work-out-programma in Dordrecht

Zowel in de personal trainingen als in de groepslessen wordt tijdens elke work-out (WOD) aandacht besteed aan voeding. Daarnaast kun je in onze fitness in Dordrecht altijd terecht voor persoonlijk advies over voeding en fitness. Al onze Coaches For Life hebben kennis van gezonde voeding en zijn ervaren met verschillende voedingsbenaderingen. We weten dat de meningen verschillen over wat gezonde voeding is. Daarom zijn we bekend met verschillende diëten, zoals Zone, Paleo, intermittent fasting, glutenvrij, suikervrij, lactosevrij, vegan en meer. Door onze jarenlange ervaring, weten de trainers van onze fitness in Dordrecht alle do’s en don’ts van gezonde voeding om optimaal je doelen te behalen. Naast voedingsadvies kun je uiteraard ook bij ons terecht voor effectieve trainingen, zoals intensieve circuittraining.

Het globale voedingsadvies dat we aanhouden in onze sportschool in Dordrecht, bevat drie eenvoudige stappen:

  • Eet echt eten (dus zo min mogelijk geproduceerd)
  • Eet niet te veel (drie maaltijden)
  • Eet voornamelijk plantaardig

Ontvang sport- en voedingsadvies in Dordrecht voor een gezondere leefstijl

Buiten de gesprekken over voeding voor het herstel na sporten en spieropbouw tijdens de trainingen, vragen veel mensen onze fitness in Dordrecht om raad over hun voeding bij afvallen. Vaak hebben mensen die hun lichaamscompositie willen verbeteren al van alles geprobeerd, maar lijkt niet te werken. Wij weten dat met de juiste persoonlijke begeleiding en goed sport- en voedingsadvies op locatie in Dordrecht er ontzettend veel mogelijk is.

We verdelen daarom onze manier van advies geven over een gezonde leefstijl als volgt:

Kennis delen

In deze adviessessies kijken we vooral naar de hier bovengenoemde richtlijn, geven we tips en gaan we dieper in op wat jij persoonlijk nou het beste kunt eten en hoeveel je precies mag eten. Als je dit voedingsadvies dat wij je in Dordrecht aanbieden toepast, is het vaak een kwestie van tijd voor je je doelen bereikt.

Life coaching

Vaak zien we dat in de praktijk voeding meer een mentaal probleem kan zijn voor mensen dan dat ze echt niet weten wat ze moeten eten. Soms zien we ook een combinatie hiervan. Vanuit onze fitnessclub in Dordrecht, helpt onze specialist Thessa je bij bijvoorbeeld overeten en eetbuien, zodat je een gezond eetpatroon oppakt op basis van een verantwoord voedingsadvies.  

Informeer naar ons concept

Wil je meer te weten komen over de combinatie van gezonde voeding en sport op een effectieve en gezellige manier? Bel ons op 06 43 59 24 04 of mail naar conquer@imbellem.nl. We helpen je graag met sport- en voedingsadvies op maat en persoonlijke sportbegeleiding bij onze fitness in Dordrecht. Plan een intake in!

WAT ONZE SPORTERS ZEGGEN

“In een diep dal, niet gelukkig met mijzelf en lichamelijk verwaarloosd stapte ik binnen bij Imbellem. Lichamelijke doelstellingen had ik niet, ik wilde mij simpelweg beter in mijn vel voelen. Een ‘overhead lift’ was voor mij niet mogelijk, een volledige diepte in de squat kon ik niet bereiken. Het ontbrak te veel aan mobiliteit bij mij. Samen met mijn coach ben ik terug gegaan naar de basis, mijzelf. Ik leerde nieuwe mensen kennen, mijn eigen grenzen verleggen en vond een passie. Hierdoor kon ik volledig uit mijn dal klimmen! Functional Fitness is zo veel meer dan alleen sporten. Het extra gevolg van het trainen was een lichamelijke transformatie die ik nooit voor mogelijk hield. In twee jaar tijd ben ik vet kwijtgeraakt en grofweg 20 kg aan spiermassa aangekomen. Ik doe overhead lifts en squats boven de 100 kg! Dit alles maakt het mij op het werk als automonteur zo veel gemakkelijker. Nu steeds weer als ik in de spiegel kijk moet ik glimlachen. Ik ben weer trots op mijzelf. Samen met de coaches en de andere leden blijf je bij Imbellem gemotiveerd om je doelen te behalen en te verleggen. “Consistency is key, routine the enemy. And last but not least: hard work pays off.”

Danny