Home » Begeleid sporten » Voedingsadvies

Voedingsadvies van een sportvoedingscoach in Dordrecht

Voor voedingsadvies op maat ga je naar Imbellem in Dordrecht. Als topatleet heeft Roel (oprichter van Imbellem) veel kennis opgedaan van sportvoedingscoaches en andere voedingsexperts. Omdat we weten dat voeding een veel grotere impact heeft op je lichaam dan je zou denken, delen we met liefde onze kennis met al onze leden.

Home » Begeleid sporten » Voedingsadvies

Voedingsadvies van een sportvoedings coach

Voor voedingsadvies op maat ga je naar Imbellem in Dordrecht. Als topatleet heeft Roel (oprichter van Imbellem) veel kennis opgedaan van sportvoedingscoaches en andere voedingsexperts. Omdat we weten dat voeding een veel grotere impact heeft op je lichaam dan je zou denken, delen we met liefde onze kennis met al onze leden.

Voedingsadvies als onderdeel van je work-out-programma in Dordrecht

Zowel in de personal trainingen als in de groepslessen wordt tijdens elke work-out (WOD) aandacht besteed aan voeding. Daarnaast kun je ons altijd om persoonlijk advies vragen. Al onze Coaches For Life hebben kennis van gezonde voeding en zijn ervaren met verschillende voedingsbenaderingen. We weten dat de meningen verschillen over wat nu gezonde voeding is. Daarom zijn we bekend met Zone, Paleo, intermittent fasting, glutenvrij, suikervrij, lactosevrij, vegan en meer. Door onze jarenlange ervaring weten we alle do’s en don’ts van een gezond voedingspatroon.

Het globale voedingsadvies dat we aanhouden bevat drie eenvoudige stappen:

  • Eet echt eten (dus zo min mogelijk geproduceerd)
  • Eet niet te veel (drie maaltijden)
  • Eet voornamelijk plantaardig

VOEDINGSADVIES OP MAAT

Buiten de gesprekken over voeding voor het herstel na sporten en spieropbouw tijdens de trainingen, vragen de meeste mensen om raad over hun voeding bij afvallen als ze kampen met overgewicht. Vaak hebben mensen die willen afvallen al van alles geprobeerd, maar niets lijkt te werken. Wij weten dat met de juiste persoonlijke begeleiding en goed voedingsadvies op locatie in Dordrecht er ontzettend veel mogelijk is.

We verdelen daarom onze manier van advies geven over een gezonde leefstijl als volgt:

Kennisdelen

In deze adviessessies kijken we vooral naar de hier bovengenoemde richtlijn, geven we tips en gaan we dieper in op wat jij persoonlijk nou het beste kunt eten en hoeveel je precies mag eten. Als je deze adviezen toepast, is het vaak een kwestie van tijd voor je je doelen bereikt.

Life coaching

Vaak zien we dat in de praktijk voeding meer een mentaal probleem kan zijn voor mensen dan dat ze echt niet weten wat ze moeten eten (of soms zien we een combinatie). Onze specialist Thessa is er om je te helpen bij bijvoorbeeld overeten en eetbuien.

Wil je meer te weten komen over de combinatie van gezonde voeding en sport op een effectieve en gezellige manier?

Bel ons op 06 43 59 24 04 of mail naar conquer@imbellem.nl. We helpen je graag met voedingsadvies op maat en persoonlijke sportbegeleiding bij onze sportschool in Dordrecht. Plan een intake in!

WAT ONZE SPORTERS ZEGGEN

“In een diep dal, niet gelukkig met mijzelf en lichamelijk verwaarloosd stapte ik binnen bij Imbellem. Lichamelijke doelstellingen had ik niet, ik wilde mij simpelweg beter in mijn vel voelen. Een ‘overhead lift’ was voor mij niet mogelijk, een volledige diepte in de squat kon ik niet bereiken. Het ontbrak te veel aan mobiliteit bij mij. Samen met mijn coach ben ik terug gegaan naar de basis, mijzelf. Ik leerde nieuwe mensen kennen, mijn eigen grenzen verleggen en vond een passie. Hierdoor kon ik volledig uit mijn dal klimmen! Functional Fitness is zo veel meer dan alleen sporten. Het extra gevolg van het trainen was een lichamelijke transformatie die ik nooit voor mogelijk hield. In twee jaar tijd ben ik vet kwijtgeraakt en grofweg 20 kg aan spiermassa aangekomen. Ik doe overhead lifts en squats boven de 100 kg! Dit alles maakt het mij op het werk als automonteur zo veel gemakkelijker. Nu steeds weer als ik in de spiegel kijk moet ik glimlachen. Ik ben weer trots op mijzelf. Samen met de coaches en de andere leden blijf je bij Imbellem gemotiveerd om je doelen te behalen en te verleggen. “Consistency is key, routine the enemy. And last but not least: hard work pays off.”

Danny