Pijnvrij trainen met begeleiding in Dordrecht

Wil jij ondanks je blessure pijnvrij trainen en bewegen bij onze sportschool in Dordrecht? Bij Imbellem word je begeleid door onze professionals. Die maken namelijk een trainingsplan en ze geven je tips en advies op basis van jouw persoonlijke doelen. Of je nu je kracht, conditie of techniek wilt verbeteren, wij helpen je graag.

✔ LICHAMELIJKE EDUCATIE

✔ MENTORSHIP

✔ FYSIEKE TRAINING

Succes verhalen van onze cliënten

Lees meer

“In mei 2022 ben ik bij Coach Silea met 1-op-1 training gestart als Imbellem ”strijder” naar een pijn-vrijer leven. 

Al enkele jaren loop ik als reumapatiënt met chronische pijnklachten en in 2020 kwam daar een heel vervelende schouderblessure bij, veroorzaakt door een val. Deze laatste bracht heel wat ellende bovenop mijn dagelijkse struggles met zich mee. 

Mijn fysieke beperking werd steeds groter tot op het punt van slapeloze nachten omdat ik wakker werd door de pijn.

Behalve vrij worden van pijn was mijn doel ook om af te vallen. Laat ik vooral eerlijk zijn voor mezelf, ik heb overgewicht. Grotendeels door slechte voeding en te weinig beweging, maar ook door de medicijnen (zoals prednison/pijnstillers) te gebruiken in de afgelopen jaren. Ik deed aan symptoombestrijding, maar aan de oorzaak werd niet gewerkt. 

Ik had dus meerdere doelen om voor te strijden en, al is het nog maar 3 maand, mijn eerste doelen heb ik behaald!!

De eerste kilo’s zijn weg, maar nog veel belangrijker: ik word ‘s nachts niet meer wakker door de pijn in mijn schouder!! De pijnmedicatie is afgebouwd en ik voel me al sterker en fitter dan voorheen. 

Ik weet voor mezelf, dat ik nog een lange weg te gaan heb, maar mijn strijders gevoel is eindelijk weer wakker door: de steun, de oprechte interesse, de kennis én begeleiding/coaching bij Imbellem – special thanks voor coach Silea Broertjes. Ik kan vanuit mijn persoonlijk ervaring bij Imbellem zeggen dat het behalen van mijn volgende doel een feit moet zijn! Zie ik jullie binnenkort ook strijden voor jullie doel?”

– Inna Dirkse

Lees meer

“Na een langdurig hernia traject en een liesbreuk, waaraan ik uiteindelijk beiden ben geopereerd, ben ik in 2018 gestart met trainen bij Imbellem. 

In eerste instantie heel voorzichtig, vanwege de angst dat ik mijn rug of lies opnieuw zou blesseren. 

In de praktijk bleek het herstel van beide blessures, door de persoonlijke aandacht, de goede begeleiding en het hoge kennisniveau van mijn coach for life Roel, veel voorspoediger te gaan dan gedacht. Al snel kon ik verder gaan bouwen aan mijn conditie, mijn mobiliteit en mijn fysieke kracht en heeft Imbellem ervoor gezorgd dat ik me fitter en sterker voel dan ooit tevoren.”

 – Jeroen Visser

Note: Jeroen heeft onlangs nog zijn deadlift 5Rep Max verbeterd met 30 kg met een 5 maanden kracht cycle. Ook is zijn back squat gigantisch vooruitgegaan en is zijn kracht en mobiliteitsbalans in zijn armen nu op een top niveau.

lees meer

“Vanaf het moment dat ik wist dat ik zwanger was wilde ik zo lang als mogelijk door blijven sporten om een fitte zwangerschap door te maken. 

Ik heb het dan ook al vrij snel verteld tegen mijn coach Roel tijdens een PT en heb toen zelfs nog een PR Snatch kunnen maken! Je weet natuurlijk nooit hoe je lichaam op een zwangerschap gaat reageren maar wonderlijk genoeg heb ik erg weinig klachten gehad. 

Rond 20 weken kreeg ik wel erg last van mijn rug en dat was omdat ik toch nog teveel van mijn lichaam vroeg. Ik heb toen in een sessie met Roel vrijwel alle oefeningen doorgenomen die in een WOD kunnen zitten en we hebben daarop samen aanpassingen gemaakt waardoor ik wel gewoon kon blijven sporten. 

Na een aantal weken is deze rugpijn zelfs weer weggegaan. Ondertussen ben ik na mijn uitgerekende datum nog steeds lekker aan het sporten. 

Ik krijg overigens wel veel verbaasde reacties als ik vertel dat ik nog drie keer per week sport, maar het in beweging blijven doet mij gewoon super goed!”

– Erika Laurijssen

Leer pijnvrij en effectief trainen in onze sportschool in Dordrecht

Pijnvrij trainen bij onze sportschool in Dordrecht

Ook met een blessure of bepaalde klachten is het belangrijk om niet stil te gaan zitten. Bij onze fitnessclub in Dordrecht kunnen we je helpen om pijnvrij te bewegen. Doordat we de training volledig aan jouw doelen en behoeften aanpassen, voorkomen we pijn tijdens het trainen. Daarnaast zorgt de begeleiding van onze experts ervoor dat je effectief traint terwijl we verdere blessure of pijn voorkomen. Wanneer je bijvoorbeeld pijn in je rug ervaart, houden we daar rekening mee tijdens de oefeningen. Bij ons in Dordrecht kun je dus pijnvrij én doeltreffend trainen. Wil jij je richten op kracht, conditie, techniek of een combinatie? Dan houden wij daar ook graag rekening mee wanneer we je trainingen inrichten. Je kunt zowel individueel als met andere sporters trainen, wat jij het fijnste vindt. Bij Imbellem in Dordrecht kun je pijnvrij op je eigen manier bewegen.

Plan een intakegesprek

Voor pijnvrij trainen onder begeleiding van specialisten, kom je naar onze sportschool in Dordrecht. Dankzij onze persoonlijke werkwijze zijn je trainingen altijd effectief én voorkomen we dat je onnodig pijn ervaart. We ontmoeten je graag om jouw doelen te bespreken. Neem contact met ons op via 06 43 59 24 04 of conquer@imbellem.nl en kom pijnvrij bewegen in Dordrecht.

NEEM CONTACT OP

Heb je een vraag voor een van onze professionals? Vul hieronder je gegevens in en stel je vraag, dan nemen wij contact met je op. Tot snel!