Voorkom pijn bij het trainen bij ons in Dordrecht

Je leert pijn bij het trainen voorkomen of verhelpen wanneer je bij ons in Dordrecht komt sporten. Dankzij de persoonlijke benadering van onze experts blijf je bewegen zonder dat het zeer hoeft te doen. Bovendien stemmen we de trainingen volledig op jou af, zodat je effectief en pijnloos kunt sporten. Sport één-op-één met een trainer of sluit je aan bij een groep.

Voorkom pijn bij het trainen bij ons in Dordrecht

Je kunt pijn bij het trainen voorkomen wanneer je bij ons in Dordrecht komt sporten. Dankzij de persoonlijke benadering van onze experts blijf je bewegen zonder dat het zeer hoeft te doen. Bovendien stellen we de trainingen volledig op jou af, zodat je effectief en pijnloos kunt sporten. Sport één-op-één met een trainer of sluit je aan bij een groep.

Je hoeft geen pijn te hebben bij het trainen dankzij onze experts in Dordrecht

Bij onze fitnessclub word je begeleid door professionals. Wij passen je sessies aan jouw behoeften en doelen aan. Daarom kom je ook bij ons in Dordrecht trainen wanneer je ergens pijn hebt vanwege een blessure of ander letsel. We zorgen ervoor dat je geen oefeningen doet die jouw kwetsbare spier of gewricht verder belasten. Wanneer je bijvoorbeeld pijn in je rug ervaart, bedenken we een routine die de rug zo min mogelijk belast en een goede revalidatie bevordert. Als je klaar bent voor intensievere trainingen, kun je bij ons onder andere crossfit volgen. Niet alleen leren wij je hoe jij moet sporten zonder dat je pijn veroorzaakt, maar ook helpen wij jou zeer in je gewrichten, spieren en de rest van je lichaam te verlichten. Je leert de juiste technieken aan en verkrijgt inzicht in de belastingcapaciteit die jij hebt. Zo leer jij pijn tijdens het trainen bij ons in Dordrecht te verhelpen én te voorkomen. 

 

Neem contact met ons op voor een afspraak

Een intakegesprek is een goede mogelijkheid om onze werkwijze te leren kennen. Daarnaast geeft het ons de mogelijkheid om je doelen en behoeften in kaart te brengen. Wil jij bij Imbellem in Dordrecht begeleid worden bij het trainen om pijn te voorkomen? Plan dan vandaag nog jouw afspraak in door contact met ons op te nemen. Bel naar 06 43 59 24 04 of stuur een e-mail naar conquer@imbellem.nl.