Fitnessclub in Dordrecht

Bij onze fitnessclub in Dordrecht kun je fitnessen op een manier die perfect bij je past. Of je nu wilt werken aan je kracht, conditie of techniek: onze Coaches For Life staan voor je klaar om je te helpen bij het behalen van je doelen. Je kunt diverse groepslessen met een paar andere sporters volgen, maar je kunt ook persoonlijke training krijgen. Er is in onze fitnessclub in Dordrecht dus alle aandacht voor jou en je persoonlijke sportdoelen.

✔ LICHAMELIJKE EDUCATIE

✔ MENTORSHIP

✔ FYSIEKE TRAINING

Succes verhalen van onze cliënten

Lees meer

“In mei 2022 ben ik bij Coach Silea met 1-op-1 training gestart als Imbellem ”strijder” naar een pijn-vrijer leven. 

Al enkele jaren loop ik als reumapatiënt met chronische pijnklachten en in 2020 kwam daar een heel vervelende schouderblessure bij, veroorzaakt door een val. Deze laatste bracht heel wat ellende bovenop mijn dagelijkse struggles met zich mee. 

Mijn fysieke beperking werd steeds groter tot op het punt van slapeloze nachten omdat ik wakker werd door de pijn.

Behalve vrij worden van pijn was mijn doel ook om af te vallen. Laat ik vooral eerlijk zijn voor mezelf, ik heb overgewicht. Grotendeels door slechte voeding en te weinig beweging, maar ook door de medicijnen (zoals prednison/pijnstillers) te gebruiken in de afgelopen jaren. Ik deed aan symptoombestrijding, maar aan de oorzaak werd niet gewerkt. 

Ik had dus meerdere doelen om voor te strijden en, al is het nog maar 3 maand, mijn eerste doelen heb ik behaald!!

De eerste kilo’s zijn weg, maar nog veel belangrijker: ik word ‘s nachts niet meer wakker door de pijn in mijn schouder!! De pijnmedicatie is afgebouwd en ik voel me al sterker en fitter dan voorheen. 

Ik weet voor mezelf, dat ik nog een lange weg te gaan heb, maar mijn strijders gevoel is eindelijk weer wakker door: de steun, de oprechte interesse, de kennis én begeleiding/coaching bij Imbellem – special thanks voor coach Silea Broertjes. Ik kan vanuit mijn persoonlijk ervaring bij Imbellem zeggen dat het behalen van mijn volgende doel een feit moet zijn! Zie ik jullie binnenkort ook strijden voor jullie doel?”

– Inna Dirkse

Lees meer

“Na een langdurig hernia traject en een liesbreuk, waaraan ik uiteindelijk beiden ben geopereerd, ben ik in 2018 gestart met trainen bij Imbellem. 

In eerste instantie heel voorzichtig, vanwege de angst dat ik mijn rug of lies opnieuw zou blesseren. 

In de praktijk bleek het herstel van beide blessures, door de persoonlijke aandacht, de goede begeleiding en het hoge kennisniveau van mijn coach for life Roel, veel voorspoediger te gaan dan gedacht. Al snel kon ik verder gaan bouwen aan mijn conditie, mijn mobiliteit en mijn fysieke kracht en heeft Imbellem ervoor gezorgd dat ik me fitter en sterker voel dan ooit tevoren.”

 – Jeroen Visser

Note: Jeroen heeft onlangs nog zijn deadlift 5Rep Max verbeterd met 30 kg met een 5 maanden kracht cycle. Ook is zijn back squat gigantisch vooruitgegaan en is zijn kracht en mobiliteitsbalans in zijn armen nu op een top niveau.

lees meer

“Vanaf het moment dat ik wist dat ik zwanger was wilde ik zo lang als mogelijk door blijven sporten om een fitte zwangerschap door te maken. 

Ik heb het dan ook al vrij snel verteld tegen mijn coach Roel tijdens een PT en heb toen zelfs nog een PR Snatch kunnen maken! Je weet natuurlijk nooit hoe je lichaam op een zwangerschap gaat reageren maar wonderlijk genoeg heb ik erg weinig klachten gehad. 

Rond 20 weken kreeg ik wel erg last van mijn rug en dat was omdat ik toch nog teveel van mijn lichaam vroeg. Ik heb toen in een sessie met Roel vrijwel alle oefeningen doorgenomen die in een WOD kunnen zitten en we hebben daarop samen aanpassingen gemaakt waardoor ik wel gewoon kon blijven sporten. 

Na een aantal weken is deze rugpijn zelfs weer weggegaan. Ondertussen ben ik na mijn uitgerekende datum nog steeds lekker aan het sporten. 

Ik krijg overigens wel veel verbaasde reacties als ik vertel dat ik nog drie keer per week sport, maar het in beweging blijven doet mij gewoon super goed!”

– Erika Laurijssen

Wil je lid worden van onze fitnessclub in Dordrecht?

Fitnessen in een fitnessclub in Dordrecht waar jouw sportdoelen centraal staan

Fitnessclub Imbellem in Dordrecht helpt je jouw sportdoelen te behalen door middel van Functional Fitnessen. Tijdens deze afwisselende training werk je zowel aan je kracht als je conditie en daarnaast krijgt je techniek de nodige aandacht. Daarnaast wisselen groepslessen en individuele trainingen elkaar af, waardoor geen training hetzelfde is. Aan de ene kant geeft de groep extra motivatie en een stok achter de deur om te sporten, aan de andere kant is er de individuele aandacht van onze coaches om jou te helpen met je persoonlijke doelen. Daarbij gaat het niet alleen om de fitness zelf, maar staan onze coaches in Dordrecht bijvoorbeeld ook voor je klaar met advies over gezonde voeding en je slaappatroon. We kijken dus naar het totaalplaatje – een aanpak die al bij velen zeer effectief bleek!

Werk aan je fitness door te fitnessen in Dordrecht

Bij fitnessclub Imbellem in Dordrecht doe je dus meer dan alleen fitnessen. Je ontvangt begeleiding bij sporten, maar je krijgt ook advies over voeding. Instromen kan op elk niveau, dus het maakt niet uit of je al lang sport of net begint. Wil je meer weten over onze fitnesspakketten of heb je een vraag over fitness bij onze club in Dordrecht? Bel dan naar 06 43 59 24 04 of stuur een e-mail naar conquer@imbellem.nl. We staan je graag te woord.

NEEM CONTACT OP

Heb je een vraag voor een van onze professionals? Vul hieronder je gegevens in en stel je vraag, dan nemen wij contact met je op. Tot snel!