Crossfit in Dordrecht

Wil je crossfit doen met een fijne begeleiding in Dordrecht? Ontdek dan wat we je bij Imbellem te bieden hebben. Onze gym is gelegen in Dordrecht en is dé plek om, alleen of onder persoonlijke begeleiding, jouw crossfit-trainingen uit te voeren. We hebben in Dordrecht de nodige ruimte, attributen en kennis in huis om jouw sportieve doelen op het gebied van crossfit te behalen. Waar wil jij staan over een paar maanden? Onder onze begeleiding kom je er!

Crossfit in Dordrecht

Wil je crossfit doen bij een fijne sportschool in Dordrecht? Ontdek dan wat we je bij Imbellem te bieden hebben. Onze sportschool is gelegen in het centrum van Dordrecht en is dé plek om, alleen of onder persoonlijke begeleiding, jouw crossfit-trainingen uit te voeren. We hebben in Dordrecht de nodige ruimte, attributen en kennis in huis om jouw sportieve doelen op het gebied van crossfit te behalen. Waar wil jij staan over een paar maanden? Onder onze begeleiding kom je er!

Waarom zou je voor crossfit gaan bij onze gym in Dordrecht?

Steeds meer sportievelingen ontdekken de vele voordelen van crossfit – een gegeven dat ook wij in onze gym in Dordrecht opmerken. Wist je bijvoorbeeld dat je heel effectief allerlei soorten spieren traint in één sessie? Dit maakt dat je niet alleen in een rap tempo een stuk meer kracht opbouwt, maar ook dat je niet snel verveeld raakt tijdens een training. De oefeningen variëren immers, waardoor geen enkele training crossfit in onze gym in Dordrecht hetzelfde is. Je wordt bovendien zeer goed individueel begeleid door een fanatieke trainer. Deze individuele aanpak garandeert dat jij alles uit je training haalt, keer op keer!

 

Hoe ziet een training crossfit bij ons in Dordrecht er precies uit?

Zoals aangegeven, ziet de inhoud van een training crossfit bij ons in Dordrecht er elke keer anders uit. Toch staat de structuur van een crossfit-training wel vaak vast. Zo starten we de circuittraining altijd met een informatieve sessie, een warming-up en mobiliteitstraining. Vervolgens focussen we ons op een specifiek skill-element en gaan we over naar de WOD. We eindigen de training crossfit met een goede coolingdown, waar je uiteraard ook weer goed bij begeleid wordt bij ons in Dordrecht.

 

Schrijf je direct in of vraag om meer informatie

Wij staan in onze gym in Dordrecht klaar om je te helpen jouw sportieve doelen op het gebied van crossfit te behalen. Kun je niet wachten? Schrijf je dan direct bij ons in voor een intake! Als je vragen hebt, bereik je ons snel en gemakkelijk via 06 43 59 24 04 of conquer@imbellem.nl. Wij staan in onze sportschool klaar om samen met jou te knallen!