Home » Begeleid sporten Dordrecht » Afvallen Dordrecht

Afvallen onder begeleiding in Dordrecht

Afvallen met behulp van gevarieerde oefeningen en advies over gezonde voeding, doe je met Functional Fitness en persoonlijk voedingsadvies bij Imbellem in Dordrecht.

Afvallen is tegenwoordig een van de belangrijkste redenen voor mensen om te sporten en een dieet te volgen. Het is daarbij essentieel om te weten dat niet per se gewicht verliezen, maar de vetmassa verkleinen het doel is. Met andere woorden: te weinig eten en extreem veel sporten is niet de oplossing. Met persoonlijke begeleiding van onze professionals in Dordrecht (o.a. een sportvoedingscoach en topsporter) kun je met succes afvallen en haal je uitstekende resultaten voor de lange termijn.

Home » Begeleid sporten Dordrecht » Afvallen Dordrecht

Afvallen onder begeleiding in Dordrecht

Afvallen met behulp van gevarieerde oefeningen en advies over gezonde voeding, doe je met Functional Fitness en persoonlijk voedingsadvies bij Imbellem in Dordrecht.

Afvallen is tegenwoordig één van de belangrijkste redenen voor mensen om te sporten en een dieet te volgen. Het is daarbij essentieel om te weten dat niet per se gewicht verliezen, maar de vetmassa verkleinen het doel is. Met andere woorden: te weinig eten en extreem veel sporten is niet de oplossing. Met persoonlijke begeleiding van onze professionals in Dordrecht (o.a. een sportvoedingscoach en topsporter) kun je met succes afvallen en haal je uitstekende resultaten voor de lange termijn.

De eerste stappen naar afvallen zet je in onze sportschool in Dordrecht

Iedereen die met hulp van onze professionals in Dordrecht wil afvallen, krijgt een gewichtsmeting en een huidplooimeting. Deze geven een indicatie van je vetpercentage. Vervolgens helpen we je verder in jouw afvalproces met:

  • Een vergevorderd trainingsprogramma en groepslessen
  • Voedingsadvies voor een optimaal dieet
  • Tussentijdse metingen om je progressie zichtbaar te maken

Deze mogelijkheden zitten standaard in elk Interbellum-abonnement!

 Voor een specifiekere aanpak bieden we aanvullende opties aan:

  • Personal trainingmet focus op het verlagen van je vetpercentage: Hierbij houden jij en je Coach For Life in Dordrecht nauwkeurig bij wat je eet en hoeveel calorieën je verbrandt, om zo tot een gezond gewicht te kunnen afvallen.
  • Life coaching: Een combinatie van jouw ideale personal trainingssituatie en je mindset over voeding. Door een professionele aanpak kunnen we de mentale en emotionele uitdagingen over voeding blootleggen en verminderen.
  • Body and Mind empowerment: In groepsverband leer je samen met gelijkgestemden zorgen voor je lichaam op het gebied van voeding. Het draait hierbij vooral om het leren waarderen van het lichaam dat je hebt. Door die waardering leer je om gezondere keuzes te maken, wat weer zorgt voor afname van je vetpercentage.

Je staat er niet alleen voor

Als je denkt dat onze Coaches For Life hun goede figuur gratis en voor niets krijgen bij het werk dat ze doen, dan heb je het mis. Wij weten welke problemen mensen ervaren door hun gewicht of dat problemen juist overgewicht veroorzaken. Ook onze coaches hebben hun eigen strijd geleverd.

Coach Roel heeft te maken gehad met veel onzekerheid en daarmee ondervoeding. Tegenwoordig eet hij 4500kcal per dag ter ondersteuning van zijn topsportcarrière. Coach Silea heeft door haar verleden als turnster veel te maken gehad met verschillende voedingspatronen. Ze heeft in de overgang naar Functional Fitness-atlete veel geleerd over de toepassing van voeding op sport.

Maak kennis met ons

Denk je dat je je ongemakkelijk gaat voelen in de sportschool? Dat jij de enige bent die moeite heeft om een gezond gewicht te behouden? Veel van onze leden waren net zo nerveus als jij om contact met ons op te nemen en net zo bang om voor het eerst langs te komen. Oordelen doen we nooit en we gaan vertrouwelijk om met alle informatie die je ons toevertrouwt. Neem de gok, bel ons via 06 43 59 24 04 of mail naar conquer@imbellem.nl en kom kennismaken. We helpen je graag met afvallen vanuit onze sportschool in Dordrecht en vertellen je meer over onze pakketten.

WAT ONZE SPORTERS ZEGGEN

“Periodiek Medisch Onderzoek (PMO) op mijn werk gaf aan dat ik te kampen had met overgewicht. Een ongezond BMI. Na een gesprek met een vitaliteitscoach werd me duidelijk dat ik wat moest gaan doen. Ik moest weer meer gaan bewegen. Na wat research op het internet en Facebook kwam ik in contact met coach Roel van Imbellem Functional Fitness die mij uitnodigde voor een proefles. Hier heb ik mij direct voor ingeschreven. Ik weet nog dat het die dag extreem warm was (+30 graden) en ik overwogen heb toch niet te komen. Toch ben ik gegaan en man wat was ik kapot na die eerste workout (lees warming-up). Na afloop en wat gepuf was ik toch blij dat ik dit gedaan heb want het voelde goed. Er hing een ongelooflijk relaxte sfeer en iedereen was aardig. Inmiddels 1,5 jaar verder en na mijn deelname aan de Foodchallenge van mijn Coach4Life Thessa Ong ben ik inmiddels 20 kilo kwijt. Daarnaast zit ik lekkerder in mijn vel, voel ik me fitter en heb ik veel nieuwe mensen leren kennen.”

Julien