Voorbeeld van circuittraining bij onze fitness in Dordrecht

Als je circuittraining-fitness wilt volgen en je bent daarvoor op zoek naar een voorbeeld met oefeningen, dan helpen we je bij Imbellem in Dordrecht graag. Bij ons werken professionals die weten hoe jij in korte tijd zoveel mogelijk resultaat boekt met circuittraining. Ons schema is effectief, uitdagend en gevarieerd. Daarom is dit perfect voor jouw sportieve doelen!

Voorbeeld van circuittraining bij onze fitness in Dordrecht

Als je circuittraining-fitness wilt volgen en je bent daarvoor op zoek naar een voorbeeld met oefeningen, dan helpen we je bij Imbellem in Dordrecht graag. Bij ons werken professionals die weten hoe jij in korte tijd zoveel mogelijk resultaat boekt met circuittraining. Ons schema is effectief, uitdagend en gevarieerd. Perfect voor jouw sportieve doelen!

Effectieve circuittraining-fitness volgens een uitdagend voorbeeld van onze sportschool in Dordrecht

Circuittraining is een effectieve manier van trainen, waarbij snelheid en intensiteit van de oefeningen voorop staat. Het is een training die gericht is op het opbouwen van spierkracht. Bij Imbellem, dé fitness van Dordrecht en omstreken, hebben we een voorbeeld van een uitdagende circuittraining ontwikkeld. Deze training start met een warming-up en mobiliteitstraining, waarna een skill-element, de work-out zelf (de WOD) en een cooling down volgen. Kom je de circuittraining bij ons onder begeleiding van een instructeur volgen? Dan begint de training met een informatieve sessie. Zo begin je optimaal voorbereid aan jouw work-out. Als je van een dergelijke trainingsaanpak houdt, dan is crossfit voor jou misschien ook wel een aanrader.

 

Word de sterkste versie van jezelf door circuittraining

Wil je graag sterker worden? En vind je het bovendien belangrijk om je uithoudingsvermogen te vergroten? Dan is circuittraining ideaal voor jou. Met het trainingsschema van onze fitness in Dordrecht heb je al een zeer goed voorbeeld van een effectieve circuittraining. Voor fijne persoonlijke begeleiding bij het behalen van je trainingsdoelen, staan onze trainers graag voor je klaar. Kom bij ons langs of stel je vragen via 06 43 59 24 04 of conquer@imbellem.nl.