Ondanks pijn in je schouder in Dordrecht trainen

Als je pijn in je schouder hebt, kun je alsnog bij ons in Dordrecht komen trainen. Wij passen jouw trainingen geheel aan jou aan, dus we houden graag rekening met eventuele blessures en klachten. Bij ons kun je pijnloos sporten, zodat je, ondanks je klachten, fit blijft of wordt. Dankzij onze persoonlijke benadering zijn je sessies altijd effectief.

✔ LICHAMELIJKE EDUCATIE

✔ MENTORSHIP

✔ FYSIEKE TRAINING

Succes verhalen van onze cliënten

Lees meer

“In mei 2022 ben ik bij Coach Silea met 1-op-1 training gestart als Imbellem ”strijder” naar een pijn-vrijer leven. 

Al enkele jaren loop ik als reumapatiënt met chronische pijnklachten en in 2020 kwam daar een heel vervelende schouderblessure bij, veroorzaakt door een val. Deze laatste bracht heel wat ellende bovenop mijn dagelijkse struggles met zich mee. 

Mijn fysieke beperking werd steeds groter tot op het punt van slapeloze nachten omdat ik wakker werd door de pijn.

Behalve vrij worden van pijn was mijn doel ook om af te vallen. Laat ik vooral eerlijk zijn voor mezelf, ik heb overgewicht. Grotendeels door slechte voeding en te weinig beweging, maar ook door de medicijnen (zoals prednison/pijnstillers) te gebruiken in de afgelopen jaren. Ik deed aan symptoombestrijding, maar aan de oorzaak werd niet gewerkt. 

Ik had dus meerdere doelen om voor te strijden en, al is het nog maar 3 maand, mijn eerste doelen heb ik behaald!!

De eerste kilo’s zijn weg, maar nog veel belangrijker: ik word ‘s nachts niet meer wakker door de pijn in mijn schouder!! De pijnmedicatie is afgebouwd en ik voel me al sterker en fitter dan voorheen. 

Ik weet voor mezelf, dat ik nog een lange weg te gaan heb, maar mijn strijders gevoel is eindelijk weer wakker door: de steun, de oprechte interesse, de kennis én begeleiding/coaching bij Imbellem – special thanks voor coach Silea Broertjes. Ik kan vanuit mijn persoonlijk ervaring bij Imbellem zeggen dat het behalen van mijn volgende doel een feit moet zijn! Zie ik jullie binnenkort ook strijden voor jullie doel?”

– Inna Dirkse

Lees meer

“Na een langdurig hernia traject en een liesbreuk, waaraan ik uiteindelijk beiden ben geopereerd, ben ik in 2018 gestart met trainen bij Imbellem. 

In eerste instantie heel voorzichtig, vanwege de angst dat ik mijn rug of lies opnieuw zou blesseren. 

In de praktijk bleek het herstel van beide blessures, door de persoonlijke aandacht, de goede begeleiding en het hoge kennisniveau van mijn coach for life Roel, veel voorspoediger te gaan dan gedacht. Al snel kon ik verder gaan bouwen aan mijn conditie, mijn mobiliteit en mijn fysieke kracht en heeft Imbellem ervoor gezorgd dat ik me fitter en sterker voel dan ooit tevoren.”

 – Jeroen Visser

Note: Jeroen heeft onlangs nog zijn deadlift 5Rep Max verbeterd met 30 kg met een 5 maanden kracht cycle. Ook is zijn back squat gigantisch vooruitgegaan en is zijn kracht en mobiliteitsbalans in zijn armen nu op een top niveau.

lees meer

“Vanaf het moment dat ik wist dat ik zwanger was wilde ik zo lang als mogelijk door blijven sporten om een fitte zwangerschap door te maken. 

Ik heb het dan ook al vrij snel verteld tegen mijn coach Roel tijdens een PT en heb toen zelfs nog een PR Snatch kunnen maken! Je weet natuurlijk nooit hoe je lichaam op een zwangerschap gaat reageren maar wonderlijk genoeg heb ik erg weinig klachten gehad. 

Rond 20 weken kreeg ik wel erg last van mijn rug en dat was omdat ik toch nog teveel van mijn lichaam vroeg. Ik heb toen in een sessie met Roel vrijwel alle oefeningen doorgenomen die in een WOD kunnen zitten en we hebben daarop samen aanpassingen gemaakt waardoor ik wel gewoon kon blijven sporten. 

Na een aantal weken is deze rugpijn zelfs weer weggegaan. Ondertussen ben ik na mijn uitgerekende datum nog steeds lekker aan het sporten. 

Ik krijg overigens wel veel verbaasde reacties als ik vertel dat ik nog drie keer per week sport, maar het in beweging blijven doet mij gewoon super goed!”

– Erika Laurijssen

Leer pijnvrij en effectief trainen in onze fitnesscentrum in Dordrecht

Met pijn in je schouder kun je alsnog sporten bij ons fitnesscentrum in Dordrecht

Pijnvrij sporten is een van onze kernwaarden. Wij geven je in Dordrecht trainingen die aansluiten op je behandeling bij een therapeut zodat de pijn in je schouder verdwijnt. Zo herstel je én word je zelfs sterker en fitter. We geven je enkel oefeningen die je blessure niet verergeren of belasten. Dat is een van de belangrijkste voordelen van persoonlijke training: je krijgt enkel oefeningen en trainingen die bij jouw doelen en behoeften passen.

Plan jouw intakegesprek en start jouw traject

Om pijnvrij te trainen bij Imbellem, bespreken we graag houw wensen en doelen met je. Daarnaast meten we je vetpercentage om straks je voortgang te kunnen zien. Wil jij ondanks de pijn in je schouder sporten bij ons in Dordrecht? Neem dan contact met ons op om je eerste afspraak te plannen. Stuur een e-mail conquer@imbellem.nl naar of bel naar 06 43 59 24 04.

NEEM CONTACT OP

Heb je een vraag voor een van onze professionals? Vul hieronder je gegevens in en stel je vraag, dan nemen wij contact met je op. Tot snel!